Tuesday, January 20, 2015

Iga algus on millegi jätkamine, edasiminek, üle minek!

Lihtsam on siis kui sul on kõik hästi; tõeliselt proovile panevad sind aga need hetked, mil kõik on halvasti. Stallone'i sõnutsi:
it ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done!
Ja mis peamine: kunagi ei alusta sa päris tühjalt kohalt - sul oled Sina, kes on alati parem ja targem kui eile, kui Sa vaid tahad ja tunnistad seda tarkust ja võtad selle omaks - be your own source of experience!

Mõni aeg tagasi kirjutasin järgnevad read:


Sind tahtis saatus lepitada valega
 - kuis  e a l e s  on saatus kõnelnud tõtt?
            vaid neile
kes Teda  k u u l d a  on võtt!

Ei ole sina tema,
            vaid tema sinu on;
seega kuula nüüd:
kas leppida võiksid sa temaga?

Ah, kas leppida  v õ i k s k i  ta  S i n u g a !
***
See päevik saab olema sellest, kuidas "saatusele" vastu hakata; kuidas kõige kiuste luua enesest midagi ülemat kui parasjagu ollakse. Näis, kuidas see välja kukub, võib-olla ebaõnnestub, kuid pidagem silmas, et tõeline tahe ei saa kunagi ebaõnnestuda. Sestap ongi tarvis vaimu kasvatada - see aga algab pisikestest, kuid kindlatest sammudest. Neist sammudest tahangi hakata pajatama. Esimeseks teemaks saab tõenäoliselt füüsiline treening.
Nautigem liikumist kuniks oleme noored, kuniks on jaksu, kuniks on võimalust - võiks öelda, et suisa patt oleks end ses osas mitte liigutada, jätta kasvatamata nii füüsilist kui vaimset jõudu, mille järele inimene oma südames alati on igatsenud!
Terve keha on tihtilugu terve vaimu aluseks; loomulikult ka vastupidi. Alustagem maa mõttest - kehast.

No comments:

Post a Comment